DISCOVER THE NEW COLLECTION

X

Retailer Visit - About. lifestyle for men

Randy! Hoe is het? 
Het gaat heel goed, thanks. Een goed zomerseizoen gedraaid in de winkel, kunnen feesten op Lowlands. En nu klaar voor een belangrijk seizoen, FW18. 

Ik ben benieuwd, kun je je even voorstellen?
Natuurlijk. Mijn naam is Randy Hoogeweegen (29), eigenaar van ABOUT. lifestyle for men. Na de studie fashion management aan TMO Fashion Business School, heb ik mogen werken bij toonaangevende winkels in de modebranche. Toen was ik al bezig met mijn ondernemingsplan voor wat uiteindelijke ABOUT. is geworden. 

About dus. Doe je het alleen?
Nee niet helemaal. ABOUT. is opgericht met behulp van een grote support groep (crowdfunding). En support krijg ik nog steeds op alle vlakken. 

Wanneer is About gestart?
Dag dromen over ABOUT. begon misschien wel op de middelbare school. Toen nog een vaag idee en wat kreten op papier. Maar de uitwerking was in 2015. 

Kun je wat meer vertellen over het concept / je merken pakket? 
Het is een hang-out voor gelijkgestemde mannen. We gaan voor een unieke shopping experience in een relaxte setting. Met oldskool hiphop muziek uit de speakers en koude biertjes in de koelkast. 

We verkopen merken als Samsoe & Samsoe, NN07, Filippa K, Won Hundred, Stutterheim, Olaf Hussein , Hi-Tec sneakers en natuurlijk The Good People. 

Waar liggen de uitdagingen voor een merk/winkel als About? 
De winkel steeds opnieuw uitvinden. Van inrichting en een geil merken pakket, tot online groei en uitbreiding. 

Op dit moment ben ik bezig om de online store op hetzelfde niveau te krijgen als de fysieke winkel. Lastige taak, maar het gaat lukken. De afgelopen 3 jaar is er flink gebouwd aan een sterk social media account. Als alles up en running is, krijg je de perfecte driehoek: social media, online store, offline store.

Waarom matcht The GoodPeople zo goed met About? 
GoodPeople voor Good People. Het is een fijn en kwalitatief mooi merk, met productie in Europa. Voeg daar een team van tof volk en te gekke samenwerking aan toe. En je hebt alle ingrediënten voor een goede match.

Het Miami Vibes feestje was goed he? 
Ik kom nog steeds bierdopjes tegen..  

Nog toffe projecten die eraan zitten te komen?
Crowdfunding feestje eind september. Om de mensen te bedanken die 3 jaar geleden geïnvesteerd hebben. ADE borrel in Oktober met disco/house grootheid Mureau. En dan met de boys van Pig & Hen een Christmas event, om het jaar in glorie af te sluiten.

Laten we snel weer wat organiseren! 
Ben ik bij!